Golfia twistillä

Pääsiäisviikolla päästiin sitten avaamaan golfkausi Vihdissä, kenttä oli toki ollut auki jo usean viikon, mutta Facebookissa olleiden kommenttien perusteella kenttä oli todella märkä joten hirvittävää hinkua kentälle ei ollut. Tänäkin vuonna otin Vihtiin pelioikeuden, sillä se kustansi vain 395€, mikä on kyllä todella halpa hinta.

Koska vielä on moni kenttä pääkaupunkiseudulla kiinni, tuntuu että Vihdissä on ollut varauslistan puolesta normaalia täydempää kun fanaattiset golfarit kerääntyvät harvoille avoinna oleville kentille. Pitkäperjantaille varasimme ajan iltapäivän puolelle, niin hyvin pääsimme lähtemään kierrokselle kahdestaan eikä ruuhkaa ollut.

Ensin kävimme rangella lämmittelemässä ja testasin samalla uudet Mizunon raudat, mitkä ostin Golf Centerin tarjouksesta. Aiemmat raudat olivat Wilsonin perussetin raudat ja tarkoitus oli pelata niillä tämä kausi mutta näistä oli niin hyvä tarjous (399€) ettei voinut jättää väliin.
Kyseessä siis nämä mailat:
https://golfcenter.fi/golfmailat/naisten-mailat/naisten-rautamailat/mizuno-jpx-ez-2-ladies-6-sw.html
Pitäisivät olla juuri aloittelijoille sopivat, ainakin rangella tuntuivat toimivat paljon edellisiä paremmin.



 Lyöntipituudet ovat tulleet minulla alaspäin paljon siitä kuin aloitin, eli pitäisi peruslyöntiin keskittyä että saa sen toimimaan. Pituutta syö myös älytön slice, eli pallo menee melkein yhtä paljon oikealle kuin eteenpäin :)
Minun pitäisi varmasti viettää enemmän aikaa rangella, mutta kentällä pelaaminen on niin paljon kivempaa!

Sitten todellisuus iski ja lujaa ekalla väylällä :) Toinen lyönti viime kaudelta tuttuun ojaan ja siitä onkin sitten hyvä lähteä tekemään hyvää kierrosta kun ekan par4 tulos on 8 lyöntiä..


Etuysi meni vaihtelevasti, hyviä lyöntejä tuli muutamia, mutta tuntui taas olevan mahdotonta saada niitä osumaan samalle väylälle.
Ehdotinkin 10 väylän jälkeen miehelleni että voitaisiinko pelata vaikkapa scramble-tyyppisesti, että saisi vähän vaihtelua ja ehkä myös niitä odotettuja onnistumisia!
Scramble olikin ihan hauskaa, moni väylä meni niin että valitsimme miehen pallon, mutta yksi väylä meni kokonaan minun lyömillä palloilla. Suosittelen kokeilemaan, vaihtelu virkistää!


Tässä yksi pelityyli, mitä myös ehdotin, mutta siihen ei suostuttu..
https://www.youtube.com/watch?v=XbLt1ZMN0L4



Seuraavia pelikertoja odotellessa!

-J-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Golf: Aloittelijan opas, osa 2

Kenttätestissä Vuosaari Golf

Housut - hame - lippis? Golf ja vaatteet!